Raadslid

Marijn Ouwehand

Mobiel en Verkeer, Cultuur, Cultuureducatie, Dierenwelzijn, LHBTIQ+, VN-Verdrag Handicap, Arbeidsmarkt en Werkgelegenheid, Economie, Talent Aantrekken en Vasthouden, Oost

Ik ben Marijn. Ik hou van muziek, van het maken en van het luisteren, als zangdocent en jazzvocalist. Hoewel het niet makkelijk is ben ik sinds mijn afstuderen aan het Conservatorium van mijn passie mijn beroep aan het maken. Eén ding heb ik geluk mee: ik heb een fijne woning in mijn geboortestad Enschede.

Thuis in Enschede betekent voor mij Concordia, het Wilminktheater, Jazzpodium De Tor en in de late uurtjes Het Bolwerk. Ik voel me geborgen en opgeladen na een bezoek aan het theater of een concert. Dat thuisgevoel gun ik alle inwoners van Enschede. Daarom wil ik me inzetten voor al die prachtige podia in onze stad.

De crisis doet pijn. Corona raakt juist de plekken waar we andere mensen ontmoeten. Waar we nieuwe dingen leren, geïnspireerd raken en plezier beleven. Ik wil mijn best doen om ervoor te zorgen dat onze culturele infrastructuur na de pandemie blijft bestaan, zodat we snel weer samen kunnen werken en genieten.

Waar ben je naar op zoek?