Stichting 55+ kan blijven bestaan

Door Raymon Haveman op 19 december 2023

Marijn Ouwehand

Motie bij de Zomernota

Bij de behandeling van de zomernota had de gemeenteraad van Enschede een motie aangenomen, ingediend door PvdA-raadslid Marijn Ouwehand, die ervoor zorgt dat Stichting 55+ kon blijven bestaan.
Dit initiatief kwam op een belangrijk moment voor de stichting, die kampt met financiële uitdagingen, verergerd door de nasleep van de covid-19 pandemie. Zonder hulp zou de stichting ophouden te bestaan.

Subsidie voor 2023 en 2024

De aangenomen motie voorziet in financiële ondersteuning en langdurige zekerheid voor Stichting 55+. Dit initiatief, geleid door de gemeenteraad en specifiek door PvdA raadslid Marijn Ouwehand, laat zien dat je als raadslid direct iets kan betekenen voor essentiële voorzieningen zoals deze. Deze week heeft het college van Burgemeester en Wethouders besloten dat de subsidie voor 2023 en 2024 nog dit jaar wordt overgemaakt.

Raymon Haveman

Raymon Haveman

Eén van de belangrijkste voorwaarden om je gelukkig te voelen is een goed thuis. Als iemand die zijn hele leven in Enschede heeft gewoond, is deze stad mijn thuis. Dat is niet afhankelijk van in welke wijk je woont, of welk huis. Wat belangrijk is, is dat je een eerlijke kans krijgt, dat er naar

Meer over Raymon Haveman