Ben Kokkeler op kieslijst provinciale statenfractie

Door Ben Kokkeler op 7 december 2018
Beste mensen,

De kandidatenlijst voor de Eerste Kamer verkiezingen is gepubliceerd, een erg mooie lijst! Op initiatief van de Noordelijke afdelingen zijn 4 kandidaten voorgedragen om de selectiecommissie een brede keuze aan te kunnen bieden en natuurlijk om de smoel van Noord en Oost zichtbaar te maken in de Eerste Kamer. Het was een eer dat ik tot die kandidaten mocht behoren, en het was geweldig dat er veel positieve weerklank was vanuit een groot aantal van onze afdelingen binnen en buiten Overijssel in de vorm van ondersteunende handtekeningen.

De selectiecommissie heeft mij niet op een verkiesbare plaats gezet. Mijn motivatie en ambitie voor onze partij verandert daar niet door. Integendeel, het is voor mij een extra impuls om er voluit tegen an te gaan in de verkiezingscampagne voor onze Statenfractie, waar ik op plaats 10 op de kieslijst sta. Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier als burgerlid deel uitgemaakt van de huidige fractie, als specialist op gebied van regionale economie en innovatie. Op dat erg belangrijke thema voor ons als partij kunnen jullie mij ook in de komende maanden vinden.

Tot ziens in de campagne!

 

Ben

Ben Kokkeler

Ben Kokkeler

Ben Kokkeler (1958, Enschede), is sedert ruim 30 jaar werkzaam voor de publieke zaak en lid van de PvdA. Hij is opgeleid als politicoloog, planoloog en milieukundige en promoveerde in 2014 als socioloog aan de UT. Naast en na zijn opleidingen werkte hij in de ontwikkelingssamenwerking, milieubeweging en organisaties voor jongeren en techniek, cultuur en

Meer over Ben Kokkeler