Door op 24 februari 2017

Een week vol campagne activiteiten!

Wie komende week niet thuis wil zijn, heeft een goed excuus! Er is veel te doen.

Debatten

  • Op woensdag 1 maart is Lodewijk Asscher vanaf 13.30 uur te gast in het ‘Van Torentje naar Torentje’ debat op de Universiteit Twente. Via korte foto’s zal hij worden geconfronteerd met belangrijke maatschappelijke thema’s die in Twente leven. TC Tubantia en Universiteit Twente organiseren de debatreeks met vrijwel alle landelijke lijsttrekkers in het Amphitheater op de campus van de universiteit.
  • Diezelfde avond (woensdag 1 maart) is Lodewijk te gast bij Poppodium Metropool in Hengelo. Het publiek is de baas en kan allerlei vragen stellen tijdens deze ‘live on stage’ bijeenkomst. De avond begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00) uur met muzikale omlijsting en duurt tot 20.30 uur. Iedereen is welkom om erbij aanwezig te zijn. Meer informatie is te krijgen bij Yara Hummels.
  • Vrijdag 3 maart is John Kerstens (plek 11 op de kandidatenlijst) op bezoek bij een openbaar politiek café, georganiseerd door de FNV in Enschede. Het verkiezingsdebat gaat over werk en inkomen en vindt plaats in café/zaal Vrieler aan de Brinkstraat 301 en begint om 20.00 uur. Meer informatie is te krijgen bij René Tenkink, rtenkink@gmail.com
  • Zaterdag 4 maart gaan diverse landelijke kopstukken tussen 12.30 en 14.00 uur met elkaar in debat bij Concordia, Langestraat 56, Enschede. Onze regionale kandidaat Sharon Dijksma (plek 4 op de kandidatenlijst) zal hierbij aanwezig zijn. Het thema is Twente en wordt geleid door gastheer en directeur Willem Jaap Zwart. Na dit debat zal het campagneteam in de binnenstad zichtbaar zijn en aandacht vragen voor het actieplan ‘Pimp de Krimp’

Flyeren
Zaterdag 25 februari gaan we flyers uitdelen bij winkelcentrum de Miro. We verzamelen om 10.00 uur bij de ingang van Blokker en zullen rond 12.00 uur afronden. Ook als je maar even mee kan helpen, ben je meer dan welkom. Neem dan contact op met Anne Benneker.

Marktkraam Zuid
Op donderdag 2 maart staan we weer van 09.30 tot 12.30 uur op de markt in de Wesselerbrink. Wil je een handje helpen, geef je dan op bij Yara Hummels.

Haagse Ambassade
De Haagse Ambassade is een pop up-campagneshop in het gebouw van Concordia aan de Langestraat 56 van vrijdag 3 tot en met zondag 5 maart van waaruit alle politieke partijen een weekend lang campagne kunnen voeren in Enschede en omstreken.
De Haagse Ambassade is uitvalsbasis voor campagneteams, een debatcentrum en een inloopruimte voor geïnteresseerde kiezers.
De openingstijden zijn: vrijdag 3 maart van 12.00 tot 18.00 uur, zaterdag 4 maart van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 5 maart van 12.00 tot 17.00 uur.