René Tenkink als fractievertegenwoordiger aan de slag

Door Yara Hümmels op 28 september 2018

Met gepaste trots kan de fractie meedelen dat René Tenkink per september de fractievertegenwoordiger is geworden van de PvdA fractie in Enschede. In de laatste raad voor het zomerreces is besloten dat alle partijen minstens één fractievertegenwoordiger mogen aanstellen, die in stadsdeelcommissies en in de stedelijke commissie het woord mag voeren, voor zijn of haar fractie.

René heeft ontzettend veel politieke ervaring, als raadslid in Enschede en in de Provinciale Staten in Overijssel. In het dagelijks leven is René werkzaam als griffier in Ommen en is hij bestuurslid van de PvdA en vicevoorzitter van Lokaal FVN Enschede.

René zal zich namens de fractie bezighouden met diverse onderwerpen, zoals de aankomende omgevingswet, stadsdeel Oost, en als tweede woordvoerder op de onderwerpen economie, cultuur en werk & inkomen. De fractie is blij dat René met al zijn kennis en ervaring ons de komende jaren gaat ondersteunen, voor een mooier Enschede.

 

Yara Hümmels

Yara Hümmels

In mijn kindertijd deelden mijn broer en ik ons ‘thuis’ ook met andere kinderen. Iedereen was welkom: pleegkinderen, kinderen uit de buurt of klasgenootjes, het maakte niets uit. Altijd een plek aan tafel, of simpelweg de mogelijkheid om met de Donald Duck op de bank weg te dromen. Mijn ouders hebben mij vroeg bijgebracht dat

Meer over Yara Hümmels