Nieuwe portefeuilleverdeling fractie

Door Raymon Haveman op 16 oktober 2023

Doordat Paul tijdelijk raadslid is geworden en Raymon tijdelijk fractievertegenwoordiger zijn de portefeuilles opnieuw verdeeld. We hebben gekeken waar de interesses liggen en welke portefeuilles logisch meer bij elkaar passen.

Om jullie volledig op de hoogte te brengen is dit de nieuwe verdeling:

Yara:

Asiel, Inburgering en Integratie, Wonen en Volkshuisvesting, Menselijke maat, Burgerzaken en Dienstverlening, Financiën, Goed Bestuur, ICT en Communicatie, Openbare Orde en Veiligheid, Regionale Samenwerking
Grondbeleid, Vastgoed, Centrum.

 

 

Narda:

Jeugd, Gezondheid, Kansengelijkheid, Studenten, WMO, Wijkteams, Onderwijs, Werk en Inkomen, Zuid.

 

 

 

Marijn Ouwehand

Marijn:

Mobiel en Verkeer, Cultuur, Cultuureducatie, Dierenwelzijn, LHBTIQ+, VN-Verdrag Handicap, Arbeidsmarkt en Werkgelegenheid, Economie, Talent Aantrekken en Vasthouden, Oost.

 

 

 

Paul:

Afval, Biodiversiteit, Duurzaamheid, Energie, Klimaat (adaptatie), Milieu, Omgevingsbeleid, Openbare Ruimte, Ruimtelijke Ordening en Leefomgeving, Sport en Recreatie, Noord.

 

Raymon:

Armoedebeleid, Eenzaamheid, Participatiewet, Welzijn, Inwoners- en overheidsparticipatie, West.

Raymon Haveman

Raymon Haveman

Eén van de belangrijkste voorwaarden om je gelukkig te voelen is een goed thuis. Als iemand die zijn hele leven in Enschede heeft gewoond, is deze stad mijn thuis. Dat is niet afhankelijk van in welke wijk je woont, of welk huis. Wat belangrijk is, is dat je een eerlijke kans krijgt, dat er naar

Meer over Raymon Haveman