Door op 14 februari 2014

Komende week canvassen in Wesselerbrink, Ribbelt en Twekkelerveld

Ook komende week gaan we weer de wijk in om te luisteren naar bewoners. Gewapend met rozen en enquêtes gaan we langs de deuren van Enschede. Canvassen doen we altijd in tweetallen, dus ook onervaren canvassers kunnen aansluiten om het PvdA-geluid te verspreiden! We krijgen veel positieve reacties en de informatie die we verzamelen kan erg waardevol zijn voor onze gemeenteraadsleden.

Op zaterdag 15 februari gaan we canvassen in de Wesselerbrink Noord-West, we verzamelen aan het Bijvank, ter hoogte van het winkelcentrum. We vertrekken om 14.30 uur, waarna we ongeveer anderhalf uur de wijk in gaan. Ter afsluiting zullen we in de stad onder het genot van een drankje even napraten met de mensen van die op de centrummarkt hebben gestaan.

Dinsdagavond 18 februari gaan we het Ribbelt in. We verzamelen om 18.30 uur op de kruising van de Ribbelerbrinkstraat en de Jacobus van Veenstraat, bij de vishandel. We gaan op dinsdagavonden ongeveer een uurtje de straat op.

Ook zaterdag 22 februari kunt u alvast in uw agenda noteren, we gaan dan canvassen in Twekkelerveld. Voor deze activiteit zullen we om 14.30 uur verzamelen bij het winkelcentrum in Twekkelerveld, bij de Lidl aan de Zonstraat. Ook deze zaterdag gaan we ongeveer anderhalf uur de straat op, waarna we ter afsluiting langs de centrummarkt gaan en met de vrijwilligers aldaar napraten en opwarmen.

Voor al deze activiteiten kunt u zich aanmelden bij Alieke van Dijk ([email protected]). We hopen met een grote groep mensen de straat op te kunnen!