Door op 21 februari 2014

Komende week canvassen in Twekkelerveld, Glanerbrug en Getfert-Perik

Nog minder dan een maand en dan is het zo ver, de gemeenteraadsverkiezingen! Deze week berichtte TNS-NIPO dat slechts 42 procent van de kiezers al zeker weet te gaan stemmen en dat er een negatief opkomst-record verwacht wordt. Dit onderstreept het belang van de campagne en het mobiliseren van kiezers. Daarom gaan we weer de straat op en roepen we mensen op te gaan stemmen!

Op zaterdag 22 februari gaan we in Twekkelerveld canvassen. We verzamelen om 14.30 uur bij het winkelcentrum, ter hoogte van de Lidl.

Dinsdag 25 februari gaan we in Glanerbrug langs de deuren om rozen uit te delen en de mening van inwoners over hun buurt te horen. We verzamelen om 18.30 uur op de hoek van de Schoolstraat en de Gronausestraat, waarna we ongeveer anderhalf uur de wijk in gaan.

Op zaterdag 1 maart gaan we naar Getfert-Perik. Daar verzamelen we om 14.30 uur aan de Kuipersdijk ter hoogte van de Soendastraat (tegenover Runnersworld), waarna we ongeveer anderhalf uur de wijk in gaan. Voor al deze activiteiten kunt u zich aanmelden bij Alieke van Dijk . We hopen u te zien!