Door op 27 mei 2015

Canvassen en wijkbijeenkomst in de Bothoven

Op zaterdag 30 mei gaat de PvdA Enschede weer met rozen en enquêtes een wijk in om met bewoners in gesprek te gaan. Deze keer gaan we naar de Bothoven. Aansluitend is er een wijkbijeenkomst, waarbij ook fractielid Arjan Kampman aanwezig is.

Om de maand gaan we een wijk in om te canvassen. Hiermee verzamelt de PvdA informatie over de stad en wijken en kunnen we eventuele problemen die spelen signaleren. Belangrijke informatie wordt doorgegeven aan de raadsleden, die hier in de gemeenteraad mee aan de slag kunnen. Ongeveer vier weken na de canvasactie krijgen buurtbewoners de resultaten van het onderzoek in hun brievenbus.

Na afloop van het canvassen vindt deze middag in de ‘Buurtontmoetingsplek Ingang Zuid’, Hoge Bothofstraat 45, een wijkbijeenkomst plaats. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen wijkbewoners en andere belangstellenden met de PvdA en met elkaar in gesprek gaan. Fractielid Arjan Kampman zal hierbij in ieder geval aanwezig zijn.

Het canvassen start om 15.00 uur op de hoek van de Kremersmaten en de Hoge Bothofstraat, waarna we ongeveer anderhalf uur de wijk in gaan. De wijkbijeenkomst begint om 16.30 u.

Meet weten of meedoen bij het canvassen? Neem dan contact op met Yara Hümmels of kom gewoon langs op 30 mei. Tot dan!