Door op 29 juni 2015

Afgevaardigden Enschede voor congres en gewest gekozen

In de ledenvergadering op 24 juni zijn de afgevaardigden van de PvdA Enschede voor het landelijk congres en het gewest Overijssel gekozen.

Voor het congres zullen Yara Hümmels en Marijke Waanders hun rol voortzetten, en zullen Saskia Voortman en Alieke van Dijk plaatsvervangers zijn. Yara en Marijke hebben kort toegelicht hoe zij de afgelopen tijd het congres hebben leren kennen en hoe ze met de andere Twentse afdelingen de congressen voorbereiden.

Daarnaast zijn vijf gewestelijk afgevaardigden gekozen, namelijk René Tenkink, Ed Wallinga, Nico Buurman, Frans Tillema en Anne Benneker. Als plaatsvervangers zullen de leden van het afdelingsbestuur fungeren. Hier is voor gekozen omdat het belangrijk kan zijn dat er ten minste vijf afgevaardigden aanwezig zijn, in verband met het aantal uit te brengen stemmen.

Mocht u input hebben voor een van de afgevaardigden, schroom dan niet hen te mailen of een mail te sturen naar [email protected]
Tenslotte zijn ook de leden voor de kascommissie gekozen, dit zullen het komende jaar Ep Wieldraaijer en Frank Halfwerk zijn.