Actuele vragen naar aanleiding eventuele sluiting de Boei.

Door André Boersma op 15 maart 2020

Al meerdere keren heeft de wethouder toegezegd de vorderingen over de Boei terug te koppelen.  Tot nu toe nog steeds geen memo of iets dergelijks geweest. De raad heeft recht op communicatie en informatie over de ontwikkelingen met en tussen het ROC en de gemeente. Er hangt veel vanaf voor de wijk Pathmos, wel of geen wijkvoorziening, wel of geen activiteitencentrum. De buurt wacht op vorderingen en de tijd dringt. In de nieuwjaarstoespraak heeft de wethouder Van Houdt de suggestie geopperd dat de wijk een mooie toekomst tegemoet kan zien, de wethouder blijft bij deze uitspraak.

Daar heeft de PvdA de volgende vragen over.

Kan de wethouder de raad meenemen in de stand van zaken?
De wethouder zegt toe dat de ontwikkelingen met de raad zullen worden gedeeld.

Zijn er reeds vorderingen gemaakt?
Ja we zijn nog steeds in gesprek met met de partners op dit vlak.

In de nieuwjaarstoespraak heeft de wethouder Van Houdt de suggestie geopperd dat de wijk een mooie toekomst tegemoet kan zien, blijft de wethouder bij deze uitspraak? En op welke termijn was mijn vervolg vraag denkt u de raad iets ( positiefs) te melden?
Daar heeft hij nog tijd voor nodig maar zsm komt er meer vanuit het college.

André Boersma

André Boersma

Ik ben Andre Boersma, geboren en getogen in Enschede. Ik ben 67 jaar oud, gehuwd en heb twee kinderen en vijf kleinkinderen. Ik ben de politiek in gegaan omdat ik vond dat de PvdA haar rode gezicht wel wat meer mocht tonen. En daar ga ik nog steeds voor. In mijn Enschede kan iedereen veilig

Meer over André Boersma