Deniz Dönmez treedt toe tot de fractie

Door Yara Hümmels op 9 november 2018

Aanstaande maandag 12 november is het eindelijk zo ver, Deniz Dönmez treedt toe tot de fractie. Voor een ieder die erbij wil zijn, we starten maandag om 16 uur met de raadsvergadering, de benoeming zal direct plaats vinden. Wij zijn ontzettend blij met deze jonge hond in de fractie en wensen Deniz veel succes!

Bij deze stelt Deniz zich nog even aan jullie voor:

Mijn naam is Deniz Dönmez en ik ben 18 jaar. De afgelopen paar jaren heb ik mij veel bezig gehouden met jongerenparticipatie in Enschede. Op dit moment studeer ik aan de hogeschool Saxion en ga ik mij als raadslid inzetten voor onze mooie stad.

De komende periode ga ik zo veel mogelijk de wijk in. De inwoners van Enschede moeten weten dat wij er voor ze zijn en altijd blijven knokken voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. Er is veel aan de hand in Enschede, de komende jaren staan we voor veel uitdagingen en het is dan ook erg belangrijk om met z’n allen voor onze stad, als noabers, er het beste van te maken.

De verbinding in onze stad is hard nodig en daar wil ik aan werken. De verschillen juist niet uitvergroten maar mensen bij elkaar brengen. Praten maar bovenal inwoners laten praten. Samen staan we sterker en wordt onze stad mooier.

Met lef en daadkracht zorgen we dat iedereen zich thuis voelt in onze stad. Echt iedereen.

Ik sta altijd open voor suggesties/vragen en mensen die ergens met mij over willen praten, dus app/bel/mail me gerust!

Yara Hümmels

Yara Hümmels

In mijn kindertijd deelden mijn broer en ik ons ‘thuis’ ook met andere kinderen. Iedereen was welkom: pleegkinderen, kinderen uit de buurt of klasgenootjes, het maakte niets uit. Altijd een plek aan tafel, of simpelweg de mogelijkheid om met de Donald Duck op de bank weg te dromen. Mijn ouders hebben mij vroeg bijgebracht dat

Meer over Yara Hümmels