Zonnepanelen langs A35/N35

Door André Boersma op 22 november 2021

In 2016 heeft de fractie van de PvdA in Enschede een motie ingediend om zonnepanelen langs de A35/N35 te plaatsen, om daarmee een deel van de energietransitie op te lossen. We zijn nu bij de uitvoering van de motie aanbeland. En u mag meepraten!

Op basis van alle informatie die is opgehaald zijn ‘bouwstenen voor de Duurzaamheidsroute A35’ uitgewerkt. En met deze bouwstenen hebben we een eerste schetsontwerp gemaakt van hoe het resultaat eruit zou kunnen zien.

We gaan graag met alle betrokken inwoners en ondernemers in gesprek over dit schetsontwerp. We nodigen u daarom van harte uit om op dinsdagavond 30 november (19.00-21.00) mee te luisteren, te kijken en te praten in een online bijeenkomst.

Aanmelden kan via https://www.duurzaamheidsroutea35.nl/Beheer/Formulierenmodule/2078338.aspx?t=Duurzaamheidsroute-A35-bijeenkomst-30-november

 

André Boersma

André Boersma

Ik ben Andre Boersma, geboren en getogen in Enschede. Ik ben 67 jaar oud, gehuwd en heb twee kinderen en vijf kleinkinderen. Ik ben de politiek in gegaan omdat ik vond dat de PvdA haar rode gezicht wel wat meer mocht tonen. En daar ga ik nog steeds voor. In mijn Enschede kan iedereen veilig

Meer over André Boersma