Door op 3 maart 2015

PvdA op 7 maart met dubbeldekker in de Wesselerbrink

Op zaterdag 7 maart is de PvdA van 15.00 tot 17.00 u. te vinden in de Wesselerbrink. Leden van de PvdA gaan de wijk in om in gesprek te gaan met wijkbewoners. De aanwezigheid van de PvdA is ook te herkennen aan de rode dubbeldekker, die bij het winkelcentrum Zuid staat.

Bedoeling is om informatie op te halen over de leefomgeving en mogelijke zaken die spelen in de Wesselerbrink. Deze informatie wordt teruggekoppeld naar de verantwoordelijk raadsleden. Waar acute problemen spelen, kan het ombudsteam worden ingeschakeld.

“De PvdA staat voor een buurt waar iedereen zich thuis voelt en vindt het belangrijk om te weten waar bewoners tegenaan lopen”, zegt Laurens van der Velde, fractievoorzitter van de PvdA Enschede. Daarom gaat de PvdA Enschede om de maand een wijk in om te canvassen. Ongeveer vier weken na de canvasactie krijgen buurtbewoners de resultaten van het onderzoek in hun brievenbus.

Op woensdag 18 maart zijn de verkiezingen voor Provinciale Staten. Om die reden krijgt de wijkactiviteit deze keer ondersteuning van het landelijk campagneteam met de rode dubbeldekker.