Door op 24 januari 2014

Nieuwjaarsreceptie was startpunt verkiezingscampagne

Op donderdag 16 januari vond in café Forum de nieuwjaarsreceptie en start van de verkiezingscampagne van de PvdA Enschede plaats. Bij deze nieuwjaarsreceptie was Paul Tang, lijsttrekker van de PvdA bij de Europese verkiezingen, aanwezig. Paul vertelde kort iets over het belang van de Europese verkiezingen en ging daarna met de zaal in gesprek. Een vruchtbare en open discussie zorgde voor boeiende vragen over o.a. werkgelegenheid, asielbeleid en het belang van Europa.

De avond stond verder in het teken van de aftrap van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart. Campagnecoördinator Yara Hümmels lichtte de opzet van de campagne en de daarbij behorende activiteiten toe. Naast canvasacties en de reguliere marktkraam zullen ook de social media dit keer een prominente rol gaan spelen.

Als je nog mee wilt doen aan de campagne, maar dit nog niet kenbaar hebt gemaakt, kun je je aanmelden bij het campagneteam via [email protected]. Na de onthulling van onze campagneposter sloot lijsttrekker Marijke van Hees de avond af met een vlammende speech over het vertrouwen in mensen, de participatie van mensen en het bieden van een vangnet voor wie dat nodig heeft.

Voor foto’s van de avond zie foto’s nieuwjaarsreceptie 2014.