25 september 2017

Kandidaat voorzitters op 1 oktober in Enschede

Tussen dinsdag 26 september en woensdag 4 oktober vindt de voorzittersverkiezing van de PvdA plaats. De verkiezing gaat tussen het duo Astrid Oosenbrug & Gerard Oosterwijk en Nelleke Vedelaar.

Op zondag 1 oktober brengen alle kandidaat voorzitters een bezoek aan Twente om hun kandidatuur voor het voorzitterschap toe te lichten en met de leden in gesprek te gaan.

De Zwolse Nelleke Vedelaar ziet het als haar grootste opdracht om vertrouwen terug te winnen. Zij is strijdbaar om de sociaaldemocratische beweging verder vorm te geven en gaat daarover graag met leden in gesprek. Zodat ze van jullie kan horen wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan en vooral wat jullie dromen en plannen zijn voor de toekomst.

Astrid en Gerard, hebben zich gezamenlijk gekandideerd voor het Partijvoorzitterschap: Na de verkiezingen van 15 maart mag over één ding geen enkele twijfel bestaan: de PvdA moét veranderen – en nu echt. Dat pakken we gezamenlijk op. Ook met de leden. Juist door onze combinatie van heel verschillende achtergronden, onze ervaring met organiseren, vormen we een uniek team.

Het gesprek in Enschede zal plaatsvinden van 11:00 tot 12:00 uur bij Concordia, Langestraat 56. De inloop is vanaf 10:30 uur.

Wil jij meer weten over Nelleke, Astrid of Gerard, of hun vragen stellen over het kandidatuur kom dan naar het ledengesprek op 1 oktober!

Voor meer informatie over Nelleke  kun je volgende website raadplegen: www.nellekevedelaar.nl/manifest. Informatie over Astrid en Gerard vind je op www.pvdanders.nl.