5 februari 2015

Help mee in de zoektocht naar een nieuwe burgemeester!

Enschede is op zoek naar een nieuwe burgemeester. Wie moet dat worden? Welke eigenschappen moet hij of zij hebben (en welke beslist niet)? TV Enschede FM en de Twentsche Courant Tubantia willen samen met de inwoners van Enschede meehelpen het profiel vast te stellen.

Door een online vragenlijst op www.053zoekt.nl in te vullen kan iedereen helpen in de zoektocht naar een nieuwe burgemeester. Alle reacties worden gebruikt bij het opstellen van een profiel, dat de gemeenteraad kan gaan gebruiken in de selectieprocedure.

De reacties worden volledig anoniem verwerkt. Wel wordt je mailadres gevraagd om je op de hoogte te kunnen houden. TV Enschede FM en de Twentsche Courant Tubantia besteden de komende weken veel aandacht aan deze zoektocht. Met elke donderdag in de TC Tubantia een groot verhaal en op TV Enschede is elke donderdag om 18.25 uur ‘053 zoekt’ te zien, met elk uur een herhaling.

Deze publieksactie van beide media wordt dinsdagavond 18 februari afgesloten met een openbare “uitslagenavond” in het stadhuis. Nadere details hierover volgen later.