12 oktober 2017

Verkiezingsprogramma ALV op 15 november

Het verkiezingsprogramma van de PvdA Enschede zal op 15 november definitief worden vastgesteld. Naar aanleiding van de input van de ALV op 27 september is de schrijfcommissie bezig met het voltooien van het programma. Op de ALV op 15 november, die plaatsvindt in het NIVON gebouw (Dotterbloemstraat 120) zal het programma worden vastgesteld. In aanloop daar naartoe hebben de leden de mogelijkheid om amendementen in te dienen op het concept verkiezingsprogramma.

Planning

Op 1 november zal het concept programma naar de leden gestuurd worden. Dit concept kan geamendeerd worden, de amendementen moeten op 8 november bij het bestuur zijn. Het bestuur zal voor alle amendementen een pre-advies formuleren, dat beschikbaar is tijdens de ALV. Tijdens de ALV op 15 november stemmen we dan over alle amendementen en natuurlijk over het gehele programma.

Kandidatenlijst

De kandidatenlijst zal worden vastgesteld tijdens een ALV op 29 november, deze vergadering vindt plaats in het 55+-gebouw. Hiervoor ontvangt u een aparte uitnodiging, ten minste twee weken voor deze vergadering.