Stadsdeel West update #2

Door André Boersma op 26 mei 2020

Na de vergadering van 10 maart werd ineens alles anders door COVID 19 crisis.

Gelukkig gaat er veel achter de schermen door, zoals de ontwikkelingen rond de Boei en rond de halfverharding BW ter Kuilestraat.

Wat betreft de Boei is men nog steeds voornemens om dat te realiseren voor een wijk ontmoetingscentrum. Alle gesprekken zijn gestart en moet er nog een juiste weg gevonden worden voor de aankoop en de verkoop stadsdeelkantoor, maar dat laatste gaat niet erg vlot.

Blijft wel dat de wethouder heeft aangegeven beiden voor de vakantie rond te krijgen.

BW ter Kuilestraat
Betreffende de halfverharding is met de bewoners afgesproken dat ze mee worden genomen in de verdere ontwikkelingen. De brief hebben de bewoners nog ontvangen en toen stond ook daar de wereld even stil! Maar ondertussen hebben de bewoners een nieuwe brief ontvangen met daarin voorstellen hoe verder.

Omdat verschillende bewoners overlast ervaren van de halfverharding, gaat men kijken of zij hier iets aan kunnen doen door extra tegels aan te brengen. Eerst als proef in de B.W. ter Kuilestraat voor de huisnummers 307 tot en met 313.

Verder wil men op een aantal hoeken waar de half-verharding ligt  stenen neerleggen, zodat de auto’s niet meer over de gele halfverharding rijden en er geen schade ontstaat aan de halfverharding. Dit is een positieve stap naar samenwerking stadsdeel en stadsbeek Enschede

 

André Boersma

André Boersma

Ik ben Andre Boersma, geboren en getogen in Enschede. Ik ben 67 jaar oud, gehuwd en heb twee kinderen en vijf kleinkinderen. Ik ben de politiek in gegaan omdat ik vond dat de PvdA haar rode gezicht wel wat meer mocht tonen. En daar ga ik nog steeds voor. In mijn Enschede kan iedereen veilig

Meer over André Boersma

Waar ben je naar op zoek?