Samen bouwen we aan een betere toekomst voor Hanenberglanden!

Door Narda Teke-Bozkurt op 2 juli 2024

Blij met unaniem aangenomen voorstel voor Volkshuisvestingsfonds Hanenberglanden

De gemeenteraad heeft unaniem ingestemd met het voorstel om de Hanenberglanden te laten deelnemen aan het landelijke project ‘Volkshuisvestingsfonds’. Dit besluit markeert een belangrijke stap naar een betere toekomst voor de bewoners van deze kwetsbare buurt. Dit past perfect binnen onze visie om de kwetsbare wijken van onze stad te verbeteren.

De Hanenberglanden, gelegen in Stroinkslanden, kampt al jaren met ernstige leefbaarheids- en veiligheidsproblemen. Met de toekenning van 12 miljoen euro, waarvan 7,3 miljoen afkomstig is van de Volkshuisvestingsfondssubsidie, kunnen we eindelijk de nodige verbeteringen doorvoeren. Dit project zal de kwaliteit van de particuliere woningvoorraad aanzienlijk verbeteren en daarmee de leefomstandigheden van de bewoners.

De PvdA Enschede is trots op dit resultaat. Het toont aan dat onze inzet voor sociale rechtvaardigheid en betere leefomstandigheden vruchten afwerpt. We geloven dat dit project niet alleen de fysieke staat van de woningen zal verbeteren, maar ook een positieve impuls zal geven aan de sociale cohesie en de algehele leefbaarheid in Hanenberglanden. We zijn ook blij dat de gehele raad inziet dat dit een noodzakelijke investering is. We kijken uit naar de implementatie van het project en blijven ons inzetten voor een rechtvaardig, inclusief en duurzaam Enschede.

Samen bouwen we aan een betere toekomst voor Hanenberglanden!

Narda Teke-Bozkurt

Narda Teke-Bozkurt

Ik ben Narda Teke-Bozkurt. Ik ben getrouwd met Mustafa en moeder van drie geweldige kinderen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als sociaal advocaat. Daarnaast werk ik ook als docent recht bij Saxion in Deventer. Ik ben enorm geïnteresseerd in de maatschappelijke kwesties die we in Enschede moeten oplossen. Denk bijvoorbeeld aan de jeugdzorg,

Meer over Narda Teke-Bozkurt