Johan Bruinsma ontvangt de rode taart

Door Rienke Hofman-Bijlstra op 13 december 2019

In de ochtend van woensdag 11 december ontving Johan Bruinsma de rode taart namens de PvdA Enschede. Johan is wijkfotograaf in Enschede Zuid. Hij maakt prachtige foto’s van allerlei activiteiten zoals de VIVA, Scoren in de Wijk etcetera. Hij deelt de foto’s graag met iedereen. Ook in andere stadsdelen is Johan te vinden. Niets is hem te veel.

Johan was naar wijkcentrum de Magneet gelokt om een foto te komen maken van een mystery guest. Hij was dan ook zeer verrast dat ondergetekende de mystery guest bleek te zijn van wie hij een rode taart in ontvangst mocht nemen. We hebben hem met een mooie groep mensen in het zonnetje gezet. Want zonder vrijwilligers in onze stad zijn we nergens. Bedankt Johan!

Rienke Hofman-Bijlstra

Rienke Hofman-Bijlstra

Hallo! Ik ben Rienke Hofman-Bijlstra, 43 jaar, geboren en getogen Enschedese. Samen met mijn man en twee prachtige dochters woon ik in Lonneker. In Lonneker voel ik mij thuis en dat is wat ik iedereen wens: een thuis. Met noaberschap. Sinds mijn geboorte ben ik PvdA’er. Mijn vader was bijstandsmaatschappelijk werker en mijn moeder (wijk)verpleegkundige.

Meer over Rienke Hofman-Bijlstra