Bestuursleden gezocht

12 april 2018

Op 27 juni zal er een ALV plaatsvinden waarbij onder andere een nieuw bestuur gekozen wordt. Daarom zijn we op zoek naar leden voor het afdelingsbestuur voor de periode 2018-2020.

Door een toevallige samenloop van omstandigheden hebben vanuit het huidige bestuur zowel de voorzitter, secretaris als penningmeester aangegeven niet verkiesbaar te zijn voor een volgende periode. Daarnaast zijn 3 bestuursleden ook voornemens om na deze periode af te treden. Dit betekent dat we op zoek zijn naar kandidaten voor voorgenoemde functies, en daarnaast op zoek zijn naar algemene bestuursleden. De functieprofielen voor de verschillende leden van het afdelingsbestuur zijn hier te vinden. Doordat er een relatief groot aantal bestuursleden zal aftreden zal aan de ALV worden voorgelegd om met ingang van de komende bestuursperiode een rooster van aftreden in te gaan voeren.

De functieprofielen voor de verschillende leden van het afdelingsbestuur zijn hier te vinden.

Wat doet het bestuur?

Momenteel bestaat het bestuur uit 8 personen, maar in een volgende periode kan dat ook minder worden. Het bestuur heeft als verantwoordelijkheid om de vereniging draaiende te houden, hieronder vallen bijvoorbeeld het organiseren van bijeenkomsten en ALV’s en het scouten van nieuwe talenten. Daarnaast heeft het bestuur goede contacten met de fractie en zorgt het bestuur voor een monitoring van de voortgang van de fractie. Als bestuurslid heb je contacten binnen de gehele PvdA-organisatie, van de afdeling tot het landelijk netwerk. Het bestuur wordt gekozen door de leden en brengt verslag over de vorderingen uit aan de ALV.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een functie in het afdelingsbestuur of heb je vragen over de invulling hiervan? Neem dan contact op met de secretaris van de afdeling,  Anne Benneker. Ook als je wilt solliciteren kan dat door een mailtje te sturen.

Waar ben je naar op zoek?