Afscheid van Laurens van der Velde

Door Yara Hümmels op 9 november 2018

Afgelopen maandag was het dan zo ver, de laatste bijdrage in de raadzaal van Laurens als raadslid van onze partij. De bijdrage ging over de kansen voor Enschede, maar dat dit alleen echte kansen zijn, als we er voor zorgen dat iedereen in de stad ervan kan profiteren. Het is onze taak inwoners aan elkaar te verbinden en iedereen mee te nemen in de ontwikkelingen van deze stad. Daar zullen wij waakzaam voor zijn.

Met deze woorden sloot Laurens zijn ruim 4 jaar lange loopbaan af als raadslid en fractievoorzitter. Als oppositieleider in de vorige raadsperiode heeft hij kritisch maar constructief een bijdrage geleverd aan het bestuur van de stad. Ook zette hij zich actief in voor de ontwikkeling van onze partij. De fractie gaat zijn humor, inzichten en wijze woorden missen.
Laurens, namens de gehele afdeling Enschede wil ik je danken voor je inzet de afgelopen jaren! Het ga je goed!

 

 

Yara Hümmels

Yara Hümmels

In mijn kindertijd deelden mijn broer en ik ons ‘thuis’ ook met andere kinderen. Iedereen was welkom: pleegkinderen, kinderen uit de buurt of klasgenootjes, het maakte niets uit. Altijd een plek aan tafel, of simpelweg de mogelijkheid om met de Donald Duck op de bank weg te dromen. Mijn ouders hebben mij vroeg bijgebracht dat

Meer over Yara Hümmels

Waar ben je naar op zoek?