6 oktober 2017

PvdA op 14 oktober bij De Brug: hopelijk met reden tot feest!

Aanstaande maandag staat in de gemeenteraad een belangrijke beslissing op de agenda voor Glanerbrug: de toekomst van het zwembad. Op zaterdag 14 oktober is de PvdA vanaf 14 uur aanwezig bij zwembad De Brug. Hopelijk om een klein feestje te vieren: maar daarvoor vragen we nadrukkelijk de steun van de andere raadsfracties.

Opnieuw

Als PvdA hebben we ons de afgelopen jaren sterk gemaakt voor het openhouden van zwembad De Brug. Daarin geven we niet op! Aanstaande maandag in de gemeenteraad zullen we opnieuw voorstellen De Brug open te houden tot 2021 of zoveel eerder als er een goed alternatief is. Ook zullen we het College van B&W opdragen de optie voor een nieuw bad in of aan de rand van het dorp verder uit te werken.

Steun

De vraag is of we maandag voldoende steun krijgen voor onze plannen. We rekenen daarbij nadrukkelijk op de andere partijen die zich realiseren hoe belangrijk voorzieningen als De Brug voor de dorpen, wijken en buurten zijn.

Feest?

Hopelijk hebben we zaterdag 14 oktober vanaf 14 uur een feest te vieren. We staan met wat lekkers klaar om met de Glanerbruggers in gesprek te gaan over de toekomst van het zwemmen in Glanerbrug. Kom jij ook?